У кошику немає товарів.

Економте
  • Доставка по Україні без передплати
  • 14-денна гарантія повернення грошей
  • Вигідні умови кредитування

Захист Вашої конфіденційності

Основні положення ведення нашої політики конфіденційності:

  • Ми ніколи й ні в якому разі не зловживаємо Вашою особистою інформацією.
  • Ми ніколи не передаємо Вашу контактну або особисту інформацію третій особі, якщо тільки це не передбачено законом.
  • Ми ніколи не будемо посилати Вам листів електронною поштою, якщо Ви їх не замовляли, за винятком важливих ділових листів.
  • Ми в будь-який час дозволимо Вам простим і швидким способом відмовитися від одержання наших листів електронної пошти.

Деталі нашої політики конфіденційності

Поняття політики конфіденційності в розумінні ТОВ 'Студіо Модерна'

Захист особистих даних наших клієнтів - важлива умова нашої компанії.
Всі дії ТОВ 'Студіо Модерна' у глобальній мережі відповідають законодавству Європи (Директива ЄС 95/46/ЕК, 2002/58/ЕК і ЕТС 108, ЕТС 181, ЕТС 185, ЕТС 189 договору Конвенції), а також Державному законодавству в країнах Центральної й Східної Європи. Ця політика приватності служить підставою угоди про те, що ТОВ 'Студіо Модерна' оприлюднює Вашу особисту інформацію під час відвідування Вами цього сайту.

Узагальнення, обробка, використання й розголошення особистих даних

Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ТОВ «Студіо Модерна» повідомляє Вас про можливість внесення Ваших персональних даних до Бази персональних даних контрагентів ТОВ «Студіо Модерна»при оформленні замовленняна необмежений строк з метою довгострокового співробітництва, зокрема, обробки замовлень на придбання товарів (послуг) компанії (пов’язаних з нею осіб, комерційних партнерів), отримання рекламних і спеціальних пропозицій. Для реалізації зазначеної мети обробки ТОВ «Студіо Модерна» може передавати персональні дані третім особам.

Як суб'єкт персональних даних Ви маєте наступні права: знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування та місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних; на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних; отримувати не пізніше, як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатись з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

Свобода вибору

Ви контролюєте ту інформацію, що передаєте в ТОВ 'Студіо Модерна' про себе. Але, якщо Ви вирішили не розголошувати свої особисті дані ТОВ 'Студіо Модерна', будь ласка, зауважте, що, можливо, Ви не зможете отримати доступ до деяких зон сайту. Користувачі, які відмовляються від отримання новин, можуть відмовитися від цього виду комунікації, написавши нам на info@delimano.com.ua. Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, адреса електронної пошти, поштова адреса, телефон або мобільний телефон), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на Вашій сторінці.

Інформація, що передається автоматично (неособисті дані)

Коли Ви відвідуєте сайт ТОВ 'Студіо Модерна', загальна неособиста інформація (браузер-програма, що використовується в Інтернеті, кількість відвідувань сайту, середній час, проведений на сайті, сторінки огляду) записується автоматично (це не є частиною реєстрації). Ця інформація використовується, щоб одержати дані про привабливість нашого сайту й поліпшити його зміст і функціональність. Ваші дані не передаються далі, і так само не передаються третім особам.

Cookies

Cookies - це невеликі файли, вашого комп'ютера, що зберігаються ненадовго на жорсткому диску. Це дозволяє нашому порталу розпізнати ваш комп'ютер, коли ви будете відвідувати сайт ТОВ 'Студіо Модерна' наступного разу. ТОВ 'Студіо Модерна' використовує Cookies, щоб оприлюднити інформацію про використання нашого сайту.

Безпека

ТОВ 'Студіо Модерна' піклується про те, щоб забезпечити захист Ваших особистих даних. Ваші дані ретельно охороняються, щоб запобігти їх втраті, знищенню, перекрученню/фальсифікації, а також для захисту від маніпуляцій і несанкціонованого доступу або розголошення.

Неповнолітні

ТОВ 'Студіо Модерна' радить всім батькам і опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті, враховуючи всю відповідальність. Неповнолітнім не рекомендується розміщувати на сайті ТОВ 'Студіо Модерна' будь-які особисті дані без дозволу й присутності батьків або опікунів. ТОВ 'Студіо Модерна' ніколи навмисно не буде збирати дані неповнолітніх, не буде використовувати їх, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.

Посилання на інші сайти

Твердження відносно конфіденційності відноситься й до сайту www.studio-moderna.com , який обслуговує ТОВ 'Студіо Модерна' і його філіали в Центральній та Східній Європі. Сайт може містити посилання на інших постачальників і поза ТОВ 'Студіо Модерна', які не гарантують конфіденційність. Коли Ви виходите із сайту ТОВ 'Студіо Модерна', переконайтеся, будь ласка, що прочитали всі повідомлення про конфіденційність на кожному із сайтів, що оприлюднюють інформацію, ідентифікуючу особистість.

Прямо до інформації

Якщо у Вас є питання, пов'язані з політикою захисту даних або обробкою Ваших особистих даних, будь ласка, зв'яжіться з нашою компанією, з людиною, що відповідає за захист даних.

За вашим запитом Ви будете поінформовані - письмово або відповідно до законодавства, - які з Ваших особистих даних оприлюднюються під час відвідування сайту ТОВ 'Студіо Модерна'.

Інформування про зміни

Будь-які зміни в нашій політиці захисту даних будуть введені в повідомлення про захист даних, на сайт та інші відповідні місця.

Останні зміни: Жовтень 2010